Pluggsöndag


Påskafton

Känns ju lite segt att blogga på påskafton. Jag har det bra i alla fall, förutom att jag typ haft feber hela dagen... Jag får verkligen inte bli sjuk, nej nej nej! Men nu ska jag kolla videofyme, borsta tänderna och fixa klart mig för att sova, är sjukt trött!
"Puss" hahahhah


ÖVERRASKNINGEN!

Glömt helt att berätta om överraskningen i helgen för Mindy, det skulle komma upp en video om det... men så blev det inte! Haha!
Men... jag orkar inte skriva någon text om detta, så jag kopierar Matildas:

INNAN FESTEN.
Det var Lovisa som kom på att vi kunde ha en överraskningsfest för våran kompis Mindy! Det var jag, Lovisa, Ellen och Hedvig som enade upp allt. Vi sms:a med mindys mamma så att allt skulle bli bra. På onsdagen den här veckan som har gått åkte några till Farsta för att köpa karamellfärg med smak. Vi köpte det för att vi skulle göra en rainbowcake! Sen bakade vi på fredagen. Sen igår på morgonen/eftermiddagen fixade vi grädden som skulle vara på, mm. Sen gick vi hem till Mindy och fixade och då hade hon och hennes mamma åkt iväg. Vi ställde upp våra mobiler+Lovisas kamera ställde vi på ett bord så vi kunde filma mindys reaktion när hon såg oss. Vi gömde oss bakom soffan och när hon kom hem överraskade vi nog henne nog ganska mycket.

PÅ FESTEN

SÅHÄR BESKREV MINDY DET PÅ SIN BLOGG
Asså ni fattar inte vilken toppen dag jag har haft...! Först åkte vi till Nacka jag min syrra och min mamma och handla lite och träffa Robin. HAHAHAHA! Sen.... När jag kom hem så kom det fyra av mina bästa kompisar och bah grattis eller nåt jag bah Vaaa?? Jag hade vetat att nåt var på tok men inte något sådant, och nu sitter jag här och myser med dem, eller ja Ellen Matilda och Lollo ( Hedvig sover ) Hoppas ni mår bra puss!!

GRATTIS MINDY!

HELT SJUKT!

GAAAH! Känns som om det var igår jag skrev "7 dagar" - inlägget, men nu är det 0 dagar! Påsklov nu, sjukt jävla skönt. (Ursäkta språket!) Inspirerande-blodcells-bild. Ungefär som vårt prov förra veckan, om blodceller och sådant.

Bra liv.


U can try, but U never forget her name.

HEEEJ!
Ledig stund, så jag bloggar (egentligen inte, bara att det typ är vår, så jag skriver...)
Idag när jag skulle ta mig hem så kände jag hur det brände i ryggen, så istället för att ta tunnelbanan hem som tar en halvtimme, så gick jag. Aa. Det gjorde jag. (Det kanske delvis var för att det var en baootaaaa stor vattenpöl vid tunnelbanans uppgång.) Gick in på Ica, köpte lite ica basic godis, haha. Tror seriöst att dem som gjorde lakrits/Hallon (Eller hallon/lakrits) -skallarna tog patent på att ha hälften hälften horstionellt, Ica hade lodrätt, eller horstinellt. Kan inte dem ...
- Förresten, Nathalie, om du läser detta från poolkanten i Spanien, så ger jag dig en solkräm och en vårhälsning från Sverige!
Puss

7 Dagar

Sju dagar tills påsklov. Helg nu, soft!
Elva dagar till min födelsedag, men inte fan vill jag bli tolv, även fast elva har vart jobbigaste tiden i mitt liv, typ.

I helgen kommer det upp en "asfet" videoblogg! Haha!
Jag är alldeles för trött för att göra ett ordentligt blogginlägg, så ni får nöja er med detta just nu.


NU VET NI.


Det är bara jag...

Kollar in på en av mina gamla bloggar och ser att det bara är min blogg som inte har denna linje med lite funktioner. Trodde det var alla på Blogg.se. Ska mejla till blogg.se nu och se om dem vill lösa det... annars måste jag ju fixa en ny blogg? Men eftersom det vart lite problem med bloggen innan så hoppas jag att det kan lösas!
För er som inte förstår vad jag pratar om:

VIDEO


Things.


Jag inbillar mig ofta om att det står någon i duschen när draperiet är igen draget men ingen duschar.
Jag har alltid velat kunna balett och vara väldigt vig.
Jag tycker kastanjbrunt hår är sjukt vackert.
Jag är en fisk.
Personligen så tycker jag att Pretty Little Liars och The Vampire Diares är dem bästa serierna.
När jag var liten hade jag en crush på Kalle Moreus.
Bananer är den godaste frukten.
Jag har sjukt dålig kondition och har alltid haft det.
Jag är självlärd på keyboard.
Jag är väldigt dålig på att sjunga.

JUST NU


Hemlig Kategori?


Fixat klart det lilla sista på den hemliga kategorin som jag glömt att nämna. Har fixat så att ni inte kommer kunna se den först någon gång i sommar, spännande! Kanske inget ni kommer se fram emot, men jag kommer verkligen!
Någon som kan gissa något?

Bra Humör!

Kom in på bloggen och ser att statistiken är höööööög! Sjukt roligt när jag ser att Rosanna har länkat min blogg, och varför inte dela med det med er? Rosannas blogg är seriös, rolig, fin och intressant. Mycket viktigt, roligt och fina bilder. Ni hittar Rosanna på satola.blogg.se (Typiskt att mitt blogg.se fortfarande krånglar!)

Studdy Buddies


Drack en smoothie för typ 20 minuter sedan, ska plugga nu, sedan blir det ju Kändis Hoppet ikväll. Verkar faktiskt som ett riktigt bra program! Vill även gratta finaste Mindy som fyller 12 år idag.
Åh gosh, vad sur jag blir på blogg.se som krashar helt totalt! Får sitta och skriva som i en kodmall för att få till inlägg, och då har jag inte någon aning om hur jag ska länka hennes awesome blogg. Hm...

SUNDAY

I lördags var jag och Mindy i gallerian och rusade runt, vi hade så sjukt roligt, och jag fick med mig riktigt fina prylar hem ju. På kvällen åkte vi till några kompisar och hade det trevligt, vi stannade där ganska länge och när jag väl kom hem orkade jag inte riktigt blogga. Vi hörs!

BLOGGTIPS.

Tänkte ge er 3 obviously bloggtips.
 
Mycket bilder - roliga, proffsiga, fina, inspirerade. Fota mycket och lägg upp, bilderna lyfter upp bloggen.

Skriv bara när du verkligen har något att blogga om - blogga inte bara för att du "ska", blogga när du verkligen har något roligt att berätta.
 
Undvik slarviga inlägg - har du något att blogga om, försök verkligen lägga ner tid på inläggen! Så sjukt tråkigt att läsa osammanhängande texter, och speciellt när det skulle kunna bli ett bra inlägg.
 

VÅRSKRIK

Åh, så himla bra humör just nu, fredag, vår, haft en sjukt bra dag och allting. Gjort klart Rosannas design också, håller även på med en ny till mig, men ska inte avslöja för mycket!
 
Blev inget blogginlägg igår, tänkte åtgärda det med massa bilder.

100 nyttiga dagar, Finland och mat.

Idag började 100 nyttiga dagar. Inga chips, inget godis, ingen läsk, träning oftare och andra sjukt roliga saker. Jag är riktigt taggad på det!
Pappa är i Finland, han kommer hem senare ikväll. Jag svälter snart, är så himla hungrig ju, haha!

Hejdå, bloggar lite imorgon om jag hinner!


Hej

Sitter framför datorn hemma hos pappa, har ingen ork att kliva ut i detta helvete för att komma hem. Inte just nu i alla fall. Hoppas att mamma har bilen och kan svänga runt och hämta upp mig.

På lördag tänkte jag och Mindy åka in till stan, måste handla lite kläder och dessutom lite smink kanske.
Förresten, vet att bloggen är sjukt jädra ful just nu. Men orkar inte, gaaaah!
Men vi hörs. Tack förresten för så bra satistik, gör mig glad!
 

MONDAY

Snart ska jag åka iväg och träna, typ. Jag ska ju i alla fall kolla och hoppas på att dessa i Nacka är bra!
Nu ska jag äta och spela lite Slender, så kul, mwhehehe!

En Underbar Vän

Skulle inte gå att börja någonstans utan att säga "jag älskar dig". Jag har inte, eller har någonsin haft en bättre vän än Klara (laaaamaaaa). Vi träffade varandra på gymnastiken för snart 4 år sedan. Minnen tar aldrig slut, tåg resor, läger, tävligar, GAAAAAAH. BLI MIN SYSTER.
 
Vill bara säga att jag hatar dig. (Kanske ljuger.)

Bloggdesign till Rosanna!

Sitter och håller på med en bloggdesign till Rosanna just nu. Ganska tråkigt faktiskt, haha!
Roligare när man ska till koderna och fixa ju!
HÄR KOMMER DU TILL ROSANNA

Blame It All On Me


Stor Kärlek

Faller så hårt för dessa skor. Jeffrey Campbells.
Älskar dessa med nitar som ni ser längst ned, skulle kunna göra vad som helst för dem!
Denna, eller nästa sommar ska min familj till New York, helt klart något jag vill köpa. Men, kanske lite för ung för det än... vi får se.
Nu ska jag gå och äta, jag är vrålhungrig. Vi hörs imorgon!

MasterPiece Max By Max Factor

Bilderna blir såååå kontrasta med min nuvarande kamera, blä. Ska köpa en ny till sommaren.

MasterPiece MAX från max factor är en sjukt bra mascara. Borsten är ganska tunn vilket gör att den får upp även dem minsta fransarna. Gillar den verkligen!
Tror den kostar runt 150-lappen på KICKS.
Vet även att MasterPiece har en eyeliner som jag helt klart vill prova!

Har du någon favoritmascara?

Lev i nuet, glöm det förflutna.


Liten videoblogg från igår!

 

Lovisa Björkman

Ja, Lovisa heter jag, det här är min blogg. Jag har bloggat på denna blogg förut, men mina inlägg har försvunnit.
Snart ska jag i alla fall möta upp Nathalie, och vi ska till frisören. Eller hon ska dit, jag är bara till sällskap.
Bloggar mer sedan, men nu måste jag fixa mig.
 
Hej sålänge!