VÅR & KANSKE SISTA INLÄGGET PÅ FISHYS?

Har min systemkamera nu, en Nikon D3200 med ett standarobjektiv, blev hur glad som helst! Om några dagar, timmar eller kanske minuter byter jag till min fotoblogg. Men kategorierna funkar inte och sådär, men det ska väl gå att lösa. Snart öppnar jag www.fototokig.blogg.se, ska kolla och kanske göra mitt första inlägg idag!

Första bilderna på kameran!

Inte min dag.

Imorgon blir det en nära-döden-dag utan telefonen. Typ inte peppad på livet ju.

Hoppas eran dag har vart bättre!

Hejdå måndag! Ses nästa vecka!

Idag har det väl varit en normal skoldag. HAHAHAHAH om man räknar bort att vi blev utskickade från ett Café, eller... En grill? Vet inte vad jag ska kalla det?

Om två dagar fyller jag år, riktig P12 blir man allt! Inget kan förstöra denna vecka, ska fylla år, få tillbaka min dator som har vart på lagning sedan i höstas! Saknar den sååååå, min lilla bebis!

Det ända som skulle vara är om mina kompisar fortsätter med sina negativa kommentarer, kan inte ens kalla dem kompisar längre?
Dem är inte så diskreta med sitt skitsnack, kom in från idrotten idag, stod mitt emot dem, dem kacklade på om mina videos o skit. Sen så ringde mamma och sa att jag hade kommit in på en skola, vilket lyckorus dem fick! Dem sprang in på toan o bara skrattade och allt. Dem stod där i typ tio minuter när alla behövde gå på toa!
Det roligaste var efter, så stod dem högljutt och diskuterade om jag hörde dem innan, vilket jag gjorde! Har inspelningar på alla gånger, lika kul att titta tillbaka på "P12OR" hahahah!

OBS! SÄKERT MÅNGA SOM UNDRAR, BLIR DU INTE LEDSEN?
- Och nej, allt skit jag får vänder jag positivt, och alla kommentarer tar jag som motivation att fortsätta. Jag kämpar för det jag vill, och står för det jag tycker. Skulle bli roligt om man en dag står där och har lyckats, och så där står dem som kommenterade allt. Och jag kommer kämpa dit.

Jag är ju en sådan person som lätt ger upp, men när jag ger mig fan på något så händer det.

När ingen annan tror på dig måste du göra det.

Megakramar //Lovisa


Hej Måndag!

Tjena måndag, och läsare förstås. Glömde att vi börjar 9.30, så gick upp klockan 7.00, vilket är lite tidigt. Men tänkte träna, och sen bara njuta av morgonen, bara inse att man har tid, vilket är underbart! Har egentligen inget att säga, förutan att det knappt är 4 dagar innan bloggen stänger, och nej, ni slipper mig inte. Nu ska jag gå och borsta tänderna innan jag springer o tränar. Kramar

Lyckorus

Idag bokade vi bord på en Thairesturang, bordet är bokat på onsdag. På onsdag fyller jag år, tyvärr ska vi vaccinera oss mot livmorderhalscancer i skolan samma dag. När vi fick veta att vi skulle det så var Mindy urgullig och försökte ändra det för min skull. Bra vän!

Någon gång i veckan kommer det ut en liten "what i got for birthday" video, och sedan öppnar även min nya blogg.
Så ligger det till!

Men nu ska jag kolla Mästarnas Mästare, vi hörs väl någon gång i veckan.


We stay positive

Jag är en sådan person som är sjukt positiv och alltid vill göra det bästa av allt. Mår sjukt jädra underbart just nu.

Underbart väder, underbar musik som dunkar i hörlurarna. Sitter och väntar på tunnelbanan, och jag vet att jag hatar mobilinlägg, men blir himla sur om bloggen står tom i veckan!